محمد علیشاهی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: امروز (دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) در کمتر از پنج ساعت، سه حادثه رانندگی در محورهای مختلف خراسان رضوی جان چندین شهروند را به خطر انداخت؛ بهطوریکه ۱۶ مصدوم برجای گذاشت.
وی افزود: ساعت ۱۳:۱۵ امروز، واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مشهد-نیشابور به اورژانس ۱۱۵ گزارش شد که در پی آن بلافاصله سه دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و سه مصدوم به بیمارستان شهید کامیاب مشهد انتقال یافتند.
طبق گفته مسئول روابطعمومی اورژانس پیشبیمارستانی و فوریتهای پزشکی دانشگاه علومپزشکی مشهد، دو نفر دیگر نیز بهدلیل وخامت حال، با امداد هوایی به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شدند.
علیشاهی خاطرنشان کرد: ساعت ۱۵:۱۴، دومین سانحه در کمربندی قوچان رخ داد و برخورد یک دستگاه پراید و پژو ۲۰۶ که منجر به مصدومیت ۶ نفر شد.
وی تأکید کرد که این مصدومان با دو دستگاه آمبولانس به بیمارستان موسیبنجعفر(ع) قوچان اعزام شدند.
مسئول روابطعمومی اورژانس پیشبیمارستانی و فوریتهای پزشکی دانشگاه علومپزشکی مشهد از اعلام سومین حادثه در ساعت ۱۷:۵۵ امروز در محور ملکآباد به دهسرخ خبر داد و گفت: در این حادثه برخورد پراید و پژو ۴۰۵، پنج مصدوم بر جای گذاشت که یک نفر در محل به صورت سرپایی درمان شد و چهار نفر دیگر با دو دستگاه آمبولانس به بیمارستان کامیاب مشهد انتقال یافتند.
علیشاهی با اشاره به پویش ملی «نه به تصادف»، بار دیگر بر رعایت سرعت مجاز و احتیاط بیشتر در رانندگی تأکید کرد.